Select Page

Technorati is not updating my tags…..

Hhmm, problems at Technorati? Sifry, what’s up? My postings are not update from yesterday onwards. I already submitted an email. Here is another tag. Let’s see.

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

9 Comments

 1. BVLG

  Een tijdje terug had ik ook problemen met Technorati. De problemen zijn grotendeels opgelost geraakt. Echt tevreden over hun technical support kan ik niet zijn, ik heb immers nooit een reactie gekregen op mijn mails (zie ook http://bvlg.blogspot.com/2006/01/problemen-met-technorati-deel-2.html ). Ik heb overigens van andere bloggers gelijkaardige feedback gekregen.
  Ik hoop dat jouw problemen snel opgelost worden.

  Antwoord
 2. David Sifry

  I just saw this post via keyword search and also via the technorati tag http://technorati.com/tags/technorati
  So it looks like it was a minor glitch but things are working fine now…
  Please let us know if you have any additional problems…
  Dave

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  Hi David, thanks for updating. I also saw some minutes ago that things are fixed.

  Antwoord
 4. BVLG

  Hallo Hans,
  Gelukkig zijn je problemen van de baan. Jouw blog is natuurlijk veel bekender dan de mijne … (en overigens veel rijker qua inhoud). Kan dit de verklaring zijn dat David Sifry himself tussengekomen is ?

  Antwoord
 5. Lost Highway

  Technorati doesnt index any more my tags

  Im turning frantically mad. Since a month, Technorati doesnt update anymore my posts on its website. If one follows a technorati tag on one of my post (which links to technoratis indexed blogs including the same tag), it will show …

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This