Opleidingenmarkt onoverzichtelijk maar klimt uit haar dal

Dat staat te lezen in Computable van deze week. Die onoverzichtelijkheid wordt veroorzaakt doordat er vele kleine aanbieders zijn en diverse leerpaden. En al die opleiders en leerpaden moeten in kaart gebracht worden. Het lijkt een trend te gaan worden om daar een intermediar voor in te gaan schakelen. Het behalen van certificaten wordt ook steeds belangrijker. Maar tegelijkertijd neemt het aantal opleiders die die certificaten mag uitreiken ook toe. En als CEDEO door de bomen het bos niet meer ziet, terwijl zij de opleiders toch van een kwaliteitskeurmerk moeten voorzien, dan is het duidelijk dat er iets aan de hand is. Overigens neemt het gebruik van standaarden binnen opleidingen toe, dus daardoor zou het overzichtelijker moeten worden. De sanering van opleiders lijkt tot staan te zijn gekomen. En het zijn met name de opleiders voor de certificeringen die merken dat de markt uit het dal klimt.

Technorati tag:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This