Select Page

Nieuws van Imagineering Academy

Zojuist kreeg ik de nieuwsbrief van de Imagineering Academy (deze link gaat naar de online versie ervan) binnen. De Imagineering Academy is onderdeel van de NHTV in Breda en is het Research Centre for Strategy, Change and Innovation in the Experience Economy. De nieuwsbrief (die je dus ook online lezen kunt en waarop je je kunt abonneren) zit boordevol interessante informatie. Zo zie ik dat er een Masterclass Imagineering op 27 arpil is (gratis!) en is er een hele uitgebreide agenda met events op het gebied van Experience (ook internationale events). Ook interessant zijn de samenwerkingsverbanden en projecten van Imagineering Academy met bedrijven en overheid op het gebied van Imagineering. Die projecten worden uitgebreid beschreven. Zoals de samenwerking met KLM of het project waarin naar het DNA van Breda gezocht is. Ik vind dit een bijzonder instituut.
Wil je meer weten over Imagineering en Experience? Bekijk dan ook de volgende links eens:

MindMaps Experience Economy
Is Imagineering hetzelfde als Marketing?
Imagineering Conference 2005
Belevenisconcepten? Zeker alleen voor entertainment?
Experience Economy

Technorati tags: , , , , , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This