Select Page

Ken je Hans Appel?

Nee, ken je Hans Appel van Sun Microsystems niet? Nou dat wordt dan tijd! Vanmiddag heb ik hem voor het eerst bezig gezien bij het seminar van Magnus, getiteld Power to the people. Lees ook maar eens wat Fred er van vindt. In één woord: GEWELDIG. Wat een performance, wat een passie, wat een drive! Hij had het over the Participation Economy. Ik hoop dat zijn sheets nog beschikbaar komen. Rutger kun je iets voor ons betekenen? (oh ja bij Magnus hebben ze nu een weblog live!).
En weet je wat ik nu zo mooi vindt. Hans Appel heeft gewoon zijn presentaties, artikelen, publicaties online staan. Hoezo open source….
Ja dat is nog eens transparantie. Dat zouden er meer moeten doen! Een man naar mijn hart. Trouwens, hij is ook nog lector op de Hanzehogeschool Groningen. Tja en ook op die website vind je weer al zijn publicaties en artikelen. Jammer dat ie nog geen weblog heeft.
Hans, bedankt voor je geweldige performance!

Technorati tags: , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

 1. Mark

  Ik heb hem toevallig vorige week ontmoet bij een symposium over Ambient Intelligence in Groningen (Amigro) waar ik ook een lezing gaf over Ambient Narratives. Hij kan inderdaad heel boeiend vertellen. Sun Microsystems doet ook interessante dingen met wireless sensor networks trouwens. Een andere spreker van Sun Microsystems, Rob Tow uit de VS, gaf een schitterend verhaal en daarna een demonstratie van Sun SPOT technology. Zie http://www.sunspotworld.com.
  Met wireless sensor networks kan je elk object (levend of niet) data laten bloggen. Bruce Sterling noemt het blogjets in zijn white paper “Internet of Things”. Interessant om te lezen:
  http://www.viridiandesign.org/2006/03/viridian-note-00459-emerging.html

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ha Mark, bedankt voor deze waardevolle toevoegingen!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This