Ken je Hans Appel?

Nee, ken je Hans Appel van Sun Microsystems niet? Nou dat wordt dan tijd! Vanmiddag heb ik hem voor het eerst bezig gezien bij het seminar van Magnus, getiteld Power to the people. Lees ook maar eens wat Fred er van vindt. In één woord: GEWELDIG. Wat een performance, wat een passie, wat een drive! Hij had het over the Participation Economy. Ik hoop dat zijn sheets nog beschikbaar komen. Rutger kun je iets voor ons betekenen? (oh ja bij Magnus hebben ze nu een weblog live!).
En weet je wat ik nu zo mooi vindt. Hans Appel heeft gewoon zijn presentaties, artikelen, publicaties online staan. Hoezo open source….
Ja dat is nog eens transparantie. Dat zouden er meer moeten doen! Een man naar mijn hart. Trouwens, hij is ook nog lector op de Hanzehogeschool Groningen. Tja en ook op die website vind je weer al zijn publicaties en artikelen. Jammer dat ie nog geen weblog heeft.
Hans, bedankt voor je geweldige performance!

Technorati tags: , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Mark

  Ik heb hem toevallig vorige week ontmoet bij een symposium over Ambient Intelligence in Groningen (Amigro) waar ik ook een lezing gaf over Ambient Narratives. Hij kan inderdaad heel boeiend vertellen. Sun Microsystems doet ook interessante dingen met wireless sensor networks trouwens. Een andere spreker van Sun Microsystems, Rob Tow uit de VS, gaf een schitterend verhaal en daarna een demonstratie van Sun SPOT technology. Zie http://www.sunspotworld.com.
  Met wireless sensor networks kan je elk object (levend of niet) data laten bloggen. Bruce Sterling noemt het blogjets in zijn white paper “Internet of Things”. Interessant om te lezen:
  http://www.viridiandesign.org/2006/03/viridian-note-00459-emerging.html

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ha Mark, bedankt voor deze waardevolle toevoegingen!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This