ICT~Marktmonitor: actuele trends

In de ICT~Office nieuwsbrief van maart 2006 die deze week in mijn emailbox binnen kwam stond het volgende:

“De ICT-sector heeft in 2005 goed gepresteerd met een groei van 4,2% naar € 29 mld. Daarmee is het aandeel in het BBP gestegen naar 5,8%. Met name de IT-sector deed het goed met een groei van 5,5% tot € 12,3 mld. De Telecommunicatiemarkt groeide in 2005 3,3% naar € 15,9 mld. Voor het eerst sinds 2000 groeiden in 2005 alle ICT-marktsegmenten. Ook de Kantoortechnologiemarkt zag haar omzet toenemen met 7,9% naar bijna € 2 mld. De totale ICT-sector scoort veel beter dan het gemiddelde van de Nederlandse economie. De verwachtingen voor 2006 zijn met 3,4% opnieuw positiever dan die voor de hele Nederlandse economie (2,5%).
Helaas laat de ICT-arbeidsmarkt een minder gunstig beeld zien. Het overschot van hoogopgeleide ICT’ers is het afgelopen jaar omgeslagen in een tekort, dat in 2006 naar verwachting zal oplopen tot 1.000 gekwalificeerde ICT-professionals.”

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This