Gini lid van CvB van Drenthe College blogt!

Via Willem van Trendmatcher las ik een posting over een uitdaging die Willem had gestuurd naar het CvB van het Drenthe College. Of ze misschien een corporate blog wilden gaan gebruiken voor meer transparantie en betere communicatie. En wat blijkt nu: Gini Coutinho heeft als lid van het College van Bestuur die uitdaging opgepakt. Ze heeft haar eigen weblog geopend. Hulde! Ik vind dit getuigen van durf. Ze schrijft:

“Op dit weblog wil ik je wekelijks informeren over mijn persoonlijke ervaringen en wat ik zoal tegenkom bij het invullen van mijn functie als lid van het College van Bestuur bij het Drenthe College.”

Dus het zal ook over haar functie gaan binnen het CvB. En ze gaat daarover bloggen. Kijk dat vind ik nu interessant. Gini succes en je zit al in mijn feedreader! Jammer dat je nog geen echte reactiemogelijkheden hebt, maar alleen maar een emailfunctie. Ik stuur je dus zo de link van deze posting per email.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This