Select Page

Genieten mensen! Yolanda Eijgenstein’s performance

Dit is een bijzondere vrouw. Ik heb haar al een paar keer mogen ontmoeten: Yolanda Eijgenstein. Bijvoorbeeld tijdens het symposium van Servant Leadership. Ze is zo bijzonder omdat ze zo authentiek over onderwerpen durft te praten die te maken hebben met leiderschap, passie, durf, zwakte etc. Zo sprak ze op het symposium van HSMAI (bijna drie kwartier!). Henk Jan maakte er een filmopname van en die wil ik hier neer zetten. Het is werkelijk genieten als je deze vrouw bezig ziet en hoort. Ik word hier heel stil van: zo mooi, zo krachtig, zo eenvoudig en puur! Over dienstbaarheid, leiderschap, veilig voelen en nog zo veel meer…..
Henk Jan heeft het volgende bij zijn video staan:

“Yolanda Eijgenstein (www.whycompany.nl) – door Hans Poortvliet van HSMAI (www.hsmai.nl) kort ingeleid in het begin van het filmpje – spreekt tijdens het Leadershipcongres 2005 van HSMAI (7 oktober 2005) in NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Het dagthema is Innovation! Yolanda weet op haar verrassende, menselijke, humorvolle, boeiende manier (let vooral op het begin… en het einde … en alles wat daar tussenin zit) de zaal aan haar lippen te krijgen en te houden. Over angst, moed, de kracht van kwetsbaarheid en veel meer.”
Filmer:  Henk-Jan Winkeldermaat
 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This