Gastauteur met review over screencast software Captivate

Edwin van der Merbel schreef een reactie op mijn posting over het screencasten met Camtasia. Hij heeft ervaring opgedaan met Captivate. Het is dus interessant om van hem te horen hoe hem dat is vergaan. Welnu, Edwin gaat er een posting aan wagen hier op deze weblog. Ik heb hem al even junior-auteur gemaakt in TypePad zodat hij dat direct in de blogtool kan doen.
Maar wie is Edwin nu eigenlijk? Daarom vroeg ik hem om een kort profiel toe te sturen. Hierbij:

“Adviseur/ meewerkend voorman e-trajecten, momenteel binnen de verzekeringsbranche (co-assurantiemarkt), tevens 2 jaar opdrachten uitgevoerd als interim uitgever VrouwOnline en hoofd Nieuwe Media bij Sanoma Uitgevers (Online advertising e.d.). Ik werk voor Multimedia Skills, een middelgroot dynamisch adviesbureau met een duidelijke focus op customer centric organisaties.”

Leuk Edwin! En succes met het bloggen

 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This