Select Page

Gastauteur met review over screencast software Captivate

Edwin van der Merbel schreef een reactie op mijn posting over het screencasten met Camtasia. Hij heeft ervaring opgedaan met Captivate. Het is dus interessant om van hem te horen hoe hem dat is vergaan. Welnu, Edwin gaat er een posting aan wagen hier op deze weblog. Ik heb hem al even junior-auteur gemaakt in TypePad zodat hij dat direct in de blogtool kan doen.
Maar wie is Edwin nu eigenlijk? Daarom vroeg ik hem om een kort profiel toe te sturen. Hierbij:

“Adviseur/ meewerkend voorman e-trajecten, momenteel binnen de verzekeringsbranche (co-assurantiemarkt), tevens 2 jaar opdrachten uitgevoerd als interim uitgever VrouwOnline en hoofd Nieuwe Media bij Sanoma Uitgevers (Online advertising e.d.). Ik werk voor Multimedia Skills, een middelgroot dynamisch adviesbureau met een duidelijke focus op customer centric organisaties.”

Leuk Edwin! En succes met het bloggen

 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This