Screencast Google Analytics
Video sent by hansonexperience

IK ga vanaf nu de screencasts die ik produceer en ook upload naar Dailymotion hier neerzetten als afspeelbare versie op de weblog. Zo kan eigenlijk iedereen die dat wil de screencast hier ook afspelen.
De diverse andere formaten, waarvan dus mov, wmv en m4v als bijlage meegeleverd worden bij de feed en mov en m4v ook via iTunes verkregen kunnen worden staan op mijn screencasting weblog. De flashversie staat daar ook. Maar die file staat dus op een ‘eigen’ plek en is dus niet afhankelijk van dailymotion. Ik ben benieuwd wat dailymotion aan performance en uptime zal bieden.
Ik hoor het graag van jullie.

Update: ik zie dat er wel enige nabewerking na het rechtstreeks posten vanuit dailymotion nodig is. De categorie (of meerdere) moeten toegevoegd worden en de pings kan ik ook niet ingeven. Het lijkt er ook op of er geen html mogelijk is vanuit dailymotion dus zouden er ook geen links mogelijk zijn. Maar daar ben ik niet zeker van.
Ook technorati tags kan ik niet meegeven (als html niet kan tenminste).
Ik ben ook benieuwd hoe dit er in de feed uitziet en in de emailnieuwsbrief. Meestal zie je dan niet veel meer dan code. Ik hoop het niet want dat ziet er natuurlijk niet uit.
Overigens heb ik nu de Quicktime movie geuploaded. Ik vraag me af of je nu quicktime nodig hebt als afspeler? Ik zal ook de flash eens uploaden en kijken wat dat doet.