Select Page

Bloggen vanaf BrainShare

Ik had het gisteren al over het gesprek dat ik met George Eijt van NewLevel.nl (IT opleidingsbedrijf van Tulip Computers) zou hebben. En het leuke is nu dat hij vandaag al zijn eerste posting op de weblog van NewLevel.nl heeft staan. George stelt zich daar even voor. Hij geeft bij NewLevel de Novell trainingen. Hij geeft in die posting aan dat hij vanaf volgende week gaat bloggen vanaf BrainShare: de grote wereldwijde conferentie van Novell in Salt Lake City. Dus voor die mensen die BrainShare willen volgen, stem af op de categorie BrainShare op de weblog van NewLevel en lees daar wat George, Judith en Leo er mee maken en vindt daar samenvattingen van de sessies die George bezoekt en voor ons beschrijft.
Leuk dat er nu 2 mensen meer aan het bloggen zijn bij NewLevel in zo’n korte tijd.

Technorati tags: , , , , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This