Select Page

BlogExplosion te koop

Heb je daar interesse in? Ik bedoel in BlogExplosion. Ze zijn namelijk te koop vanaf volgende week. Zo lees ik op hun blog en email van vandaag. Je kunt daar ook lezen wat ze zo per maand aan omzet hadden. Hier zie je een paar maanden:

February 2006 – $4234.50
January 2006 – $4 132.00
December 2005 – $3 877.50
November 2005 – $4 203.00
October 2005 – $4 066.00
September 2005 – $4 695.00

En wat zeggen ze nog meer:

“With very heavy hearts we are announcing that BlogExplosion is going up for sale. After much internal debate we felt that a larger company can take BE to the next level. We want to see BlogExplosion grow even bigger and be more successful in the future.”

Afijn lees zelf maar wat voor moois in de deal kan zitten.

 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This