BlogExplosion te koop

Heb je daar interesse in? Ik bedoel in BlogExplosion. Ze zijn namelijk te koop vanaf volgende week. Zo lees ik op hun blog en email van vandaag. Je kunt daar ook lezen wat ze zo per maand aan omzet hadden. Hier zie je een paar maanden:

February 2006 – $4234.50
January 2006 – $4 132.00
December 2005 – $3 877.50
November 2005 – $4 203.00
October 2005 – $4 066.00
September 2005 – $4 695.00

En wat zeggen ze nog meer:

“With very heavy hearts we are announcing that BlogExplosion is going up for sale. After much internal debate we felt that a larger company can take BE to the next level. We want to see BlogExplosion grow even bigger and be more successful in the future.”

Afijn lees zelf maar wat voor moois in de deal kan zitten.

 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This