Zo ziet de coComment box er uit

Als java door komt in je feedreader of je email nieuwsbrief zou je hieronder kunnen zien hoe de coComment box er uit ziet op mijn weblog. Daarin zie je dus waar ik welke reacties heb gegeven. Dit doe ik om de conversaties die ik voer ook voor anderen dichterbij te brengen, inzichtelijk te maken. Wellicht vind je het interessant om te lezen waar ik op reageer of wil je aan de discussie deelnemen. Misschien brengt het je weer op ideeën of kom je op interessante weblogs. Ik heb in ieder geval weer enkele nieuwe contacten kunnen leggen door deze service.
Door op de links te klikken ga je of naar coComment (eerste link), waar de diverse reacties verzameld worden, of ga je naar de weblog zelf (rechter link). Ik heb de webfeed van deze reacties ook opgenomen. Mocht je niets ziet, geen nood, dat komt dan omdat je systeem geen java ondersteunt. Maar je kunt natuurlijk altijd even een kijkje nemen op mijn weblog in de rechter kolom.Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

5 Comments

 1. Hans Mestrum

  Een test om te kijken hoe coComments nu werkt. Ik zie dat je nu handmatig het een en ander kunt in vullen door op het icon te klikken dat naast de Post knop komt.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ik zie dat hij de gegevens netjes invuld in het veld als je op de co-knop klikt, maar het wegschrijven naar coComment gaat nog niet goed. Eens mijn nickname veranderen. Hij vult nu standaard Hans Mestrum in en dat is niet correct.

  Antwoord
 3. Berry

  Ik las hier over cocomment, en besloot het eens te proberen. Dit is dan mijn eerste testcomment met Cocomment ingeschakeld 🙂

  Antwoord
 4. Berry

  Nou, ik vergeet tijdens het commenten vaak op het knopje te drukken, en Cocomoment is niet overal compatible mee.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This