Select Page

watvindenwijover.nl

Via propaganda kwam ik terecht bij een soort Nederlandse del.icio.us. Maar dan anders. Het heet watvindenwijover.nl. Hoe het werkt kun je hier lezen. Je kunt zien wat er vandaag allemaal is gevonden. Het werk met tags die je zelf kunt toevoegen. En het mooie is dat je bij datgene wat je op slaat ook een stukje tekst kwijt kunt.  Een lijst met alle gebruikers kun je ook bekijken. Het is trouwens pas sinds 26 januari open voor het publiek lees ik. Neem ook maar eens een accountje zou ik zeggen en probeer het eens uit.

Techorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This