Select Page

Wat stiller hier

Tja het is wat stiller hier dan normaal. Hoe dat komt? Ik ben even wat afstand aan het nemen van mijn eigen blog om te kunnen bepalen wat ik wil veranderen aan mijn blog en of ik dat wel wil. En daar ben ik nu wel uit. Ik ben om en ga mijn blog ook KISS (Keep It Simple Stupid!) maken. Dit betekent dat ik alles wat niet noodzakelijkerwijs op de homepage ‘hoort’ er af aan het halen ben en op een ander niveau terug laat komen. Fred Zelders is al heel lang voorstander van dit fenomeen en ook Willem onderschrijft het nu. Marc deed het trouwens al schrijft hij.
Vandaar dat ik momenteel wat minder post want voor iemand die geen verstand heeft van CSS en html e.d. is het een hele toer om dit om te bouwen. Overigens een mooi leermoment, waardoor ik wat meer van vooral CSS leer kennen. Ik pak gelijk ook maar even de lay-out aan. Niet dat ik er nu een geweldig gelikte weblog van wil maken. Ook in de lay-out wil ik wat versobering in aan brengen. Want als ik al die toeters en bellen elders neer zet, dan kan er een complete sidebar vervallen.
Binnenkort zal er op deze weblog dus het een en ander veranderen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This