Tulip Ego op Fashion Week

Ego0001

Gisteren een mooi artikel over de Tulip Ego in het Brabants Dagblad in het Economie katern. Daarin kunnen we lezen dat de Tulip Ego Lifestyle gepresenteerd is tijdens de Fashion Week in Milaan.
En als je het artikel zo leest dan krijg je het gevoel dat het wel eens een topper zou kunnen worden. Mooi van buiten en slim van binnen, zegt Jeroen de Punder van Ego Lifestyle BV over de Ego. De doelgroep voor het product zijn de professionista, ofwel mannen en vrouwen met een cosmopolitische levensstijl. Die geld uit willen geven aan echte luxe producten en absoluut geen imitatie willen. Ze jagen ook op de laatste technische hoogstandjes.
Wat er allemaal zo slim aan het apparaat is kun je in het artikel lezen. Klik daarvoor op het plaatje. En voor wie nog meer van het mooie ding wil zien, die kan even een kijktje nemen in mijn Tulip Ego fotoset.

Technorati tags: , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This