Select Page

Tulip Ego op Fashion Week

Ego0001

Gisteren een mooi artikel over de Tulip Ego in het Brabants Dagblad in het Economie katern. Daarin kunnen we lezen dat de Tulip Ego Lifestyle gepresenteerd is tijdens de Fashion Week in Milaan.
En als je het artikel zo leest dan krijg je het gevoel dat het wel eens een topper zou kunnen worden. Mooi van buiten en slim van binnen, zegt Jeroen de Punder van Ego Lifestyle BV over de Ego. De doelgroep voor het product zijn de professionista, ofwel mannen en vrouwen met een cosmopolitische levensstijl. Die geld uit willen geven aan echte luxe producten en absoluut geen imitatie willen. Ze jagen ook op de laatste technische hoogstandjes.
Wat er allemaal zo slim aan het apparaat is kun je in het artikel lezen. Klik daarvoor op het plaatje. En voor wie nog meer van het mooie ding wil zien, die kan even een kijktje nemen in mijn Tulip Ego fotoset.

Technorati tags: , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This