Select Page

Tulip Computers op de CeBIT in Hannover

Van 9 tot 16 maart wordt de CeBIT in Hannover gehouden, de grootste informaticabeurs van Europa. We zullen daar onze nieuwste producten laten zien van PaceBlade, Conceptronic en Ego.
Zo zal Conceptronic naar home entertainment oplossingen presenteren, laat PaceBlade twee nieuwe, zeer complete tablet PC’s zien en worden de eerste serie werkende Tulip Ego lifestyle notebooks gedemonstreerd!
Je leest meer over die producten en de beurs in bijgaand persbericht (pdf). Ook NewLevel.nl zal zich presenteren op de stand van PaceBlade.

Persbericht Tulip Computers op Cebit 2006

Technorati tags: , , , , , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Willem

  De link naar Paceblade doet het niet. Over die Ego ga ik misschien wat op m’n weblog zetten onder de titel: Handtasje? Ziet er wel heel mooi uit! Ga je ook kaartjes weggeven voor de Cebit?
  PS: Wat is alles heerlijk leesbaar nu hier…

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ha Willem. Ja de link moest zijn naar http://www.paceblade.com
  Leuk als je een posting maakt. Kijk ook maar eens in mijn Flickr foto archief daar zie je nog meer mooie foto’s van de Ego. En als je op deze weblog zoekt dan vindt je nog meer interessants.
  Je vraag van die kaartjes heb ik ondertussen al meer gekregen en heb ik doorgespeeld.
  Bedankt voor je compliment!

  Antwoord
 3. NewLevel's Blog

  NewLevel goes CeBIT

  Woensdag avond is het zo ver… om kwart voor 7 stijgt het vliegtuig op vanaf Schiphol richting Hannover, alwaar ik na een uurtje hoop te landen. Met taxi naar het Mercure hotel en dan eerst maar even chillen. De volgende

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This