Select Page

Ping naar een andere blog

QuickPost, een optie van TypePad zou bepaalde blogs automatisch moeten kunnen pingen/trackbacken. Deze proef naar de weblog van Fred Zelders wijst uit dat UserLand en TypePad met de QuickPost optie inderdaad samen werken. Tenminste ik zie nu in een apart dropmenuutje dat ik een aantal urls van Fred kan kiezen. Ik heb onderstaande link gekozen voor de pingback. Eens kijken of die aan komt. Overigens wel jammer dat ik in QuickPost geen trackback venster krijg waarin ik de pingbackservices van Technorati, Feedburner en andere aggregators ook kan in geven.
Maarten, een optie voor een volgende release van QuickPost?

Links: frEdSCAPEs: Wed, Feb 22, 2006.

Technorati tags: , , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Fred Zelders

    Misschien handig om op zoek te gaan naar een lijst met Blog Tools die deze vorm van ping/trackback ondersteunen.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This