Select Page

Ping naar een andere blog

QuickPost, een optie van TypePad zou bepaalde blogs automatisch moeten kunnen pingen/trackbacken. Deze proef naar de weblog van Fred Zelders wijst uit dat UserLand en TypePad met de QuickPost optie inderdaad samen werken. Tenminste ik zie nu in een apart dropmenuutje dat ik een aantal urls van Fred kan kiezen. Ik heb onderstaande link gekozen voor de pingback. Eens kijken of die aan komt. Overigens wel jammer dat ik in QuickPost geen trackback venster krijg waarin ik de pingbackservices van Technorati, Feedburner en andere aggregators ook kan in geven.
Maarten, een optie voor een volgende release van QuickPost?

Links: frEdSCAPEs: Wed, Feb 22, 2006.

Technorati tags: , , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Fred Zelders

    Misschien handig om op zoek te gaan naar een lijst met Blog Tools die deze vorm van ping/trackback ondersteunen.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This