Select Page

Lukt deze pingback met QuickPost vanuit TypePad?

Naar aanleiding van eerdere postings over trackback e.d. (de eerste 3 postings op 22 februari) staat er op Doe niet zo moeilijk een mooie uitleg over de diverse mogelijkheden. Zo wordt er trackback, pingback en linkback besproken.
Ik heb naar aanleiding van het mogelijk automatisch kunnen trackbacken met TypePad dat eens aan TypePad gevraagd. Maarten kwam terug met de melding dat het automatisch zoeken van trakcback-urls door TypePad bewust niet is geimplementeerd aangezien TyepPad een gehoste versie is. Dan zouden wereldwijd de servers wel erg veel performance meer moeten kunnen leveren, aangezien ze dan continue bij het posten de urls moeten gaan scannen.
Overigens zou het via de QuickPost optie van TypePad wel moeten kunnen. Dat heb ik nog nooit uitgeprobeerd en doe ik bij deze. Eens kijken of de trackback/pingback bij onderstaaande link aan komt. Als ik het goed begrijp niet, want ik kan geen url kiezen bij het schrijven van deze posting. Ik zag die mogelijkheid bij andere weblogs zo even wel. Kan dus zijn dat ik het alsnog met de hand later moet doen, aangezien ik nu in dat QuickPost venster zit.

Links: Doe Niet Zo Moeilijk! ? We houden contact!.

Update: met de hand inderdaad later nog eens een trackback gezet. Ga zometeen nog eens met QuickPost een pingback naar Fred proberen. Want ik zag dat Userland icm TypePad het wel ondersteunt.

Technorati tags: , , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Weblog van Rogér Wolters.

    Trackbacken

    Op NRC Next gelezen dat je kon reageren op weblogs via trackback. Het was me niet meteen duidelijk hoe dat werkte. Dit ondanks de uitleg onder aan de weblog. Daarom ging ik op zoek naar een betere uitleg. Die uitleg

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This