Select Page

Flipping the funnel: let your customers speak up as fans

The idea of Seth Godin, Flip the funnel:

“Turn strangers into friends.
Turn friends into customers.
And then… do the most important job:
Turn your customers into salespeople.”

He says:

“What if we flip the funnel and turn it into a megaphone?
What if you could figure out how to use the Internet to empower the people who like you, who respect you, who have a vested interest in your success? I call this group of people—your friends and prospects and customers who are willing to do this—your
fan club.
A new set of online tools makes this approach not just a possibility, but also an imperative for any organization hoping to grow. Give your fan club a megaphone and get out of the way.”

And he describes the new set of online tools in his great free ebook: Flipping the Funnel (pdf). About del.icio.us, Flickr, Blogging, Squidoo and more. To flip the funnel. Simple, but great idea. And it starts here: Can you buy into the fact that you can empower your fans to speak up?

Technorati tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This