Select Page

coComment werkt nu ook hier

coComment, het tooltje om je reacties op andere weblgos vast te leggen werkte eerst niet vlekkeloos met TypePad samen. Ik heb gemerkt dat dat nu wel het geval is. Je kunt mijn coComments volgen op een pagina in mijn context. Op weblogs waar het nog niet werkt haal ik nog steeds de Furl truc uit. Die comments staan ook op de coComments pagina.
Trouwens bij sommige weblogs kun je ook handmatig een paginaatje invullen en dan wordt de reactie toch vastgelegd. Mooie vondst. Ik heb dat gisteren bij Pierre zo gedaan. Je hebt trouwens ook geen invite meer nodig. Het is nu volledig opengesteld voor iedereen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This