Select Page

Casestudy ‘s-Hertogenbosch: politiek op het internet

Hé kijk da’s interessant. Vanochtend had ik het nog over weblogs en politiek naar aanleiding van een artikel in Brabants Dagblad en nu zie ik een bijdrage van Minitrue op De Nieuwe Reporter over de Bossche Politiek op internet. Hij gaat in een paar postings hier op in. Vandaag is hij op zoek naar de Bossche politieke partijen en de manier waarop ze online en offline in het nieuws komen.”  En natuurlijk diept hij ook het fenomeen weblogs uit en jij concludeert:

“De vier bloggende raadsleden houden regelmatig hun weblog bij en bieden interessante achtergrondinformatie bij hun werk. Dat is iets dat je niet zo snel in de krant of in andere nieuwsbronnen terugvindt, maar wat wel een persoonlijk inkijk geeft in het werk van een politicus, al dan niet in campagnetijd. Enkele weblogs mogen echter wel een meer politieke inhoud hebben.”

Volgende keer gaat Jeroen kijken of er sprake is van een heuse Bossche Blogosfeer. Ik ben benieuwd.

Technorati tags: , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This