Blognomics 06

Ik kreeg vanochtend een uitnodiging van Krijn Schuurman voor Blognomics. Even wat meer informatie hierover.
Op 27 april aanstaande tussen 13:00 en 18:00 vindt Blognomics 06 plaats. Het congres over de kracht van nieuwe media. Ook dit jaar vind Blognomics weer plaats tijdens The ICT Networking Event in de RAI.
Toen vorig jaar het eerste Blognomics congres georganiseerd werd, was het duidelijk dat nieuwe media zoals weblogs en podcasts een sterke groei kenden. Zowel in volume als in invloed.
Echter de precieze richting en eventuele business modellen waren nog onzeker. Wellicht was het slechts een ‘hype’ die van korte duur zou zijn, maar het kon ook de inzet van een nieuwe beweging zijn met een enorme kracht. Dat laatste is het geworden.
Voor het komende Blognomics congres is er ook weer een buitengewoon interessante groep van sprekers bereid gevonden om te spreken over de kracht van nieuwe media en hoe zij deze inzetten of gebruiken.
Het volledige programma geeft je alle details, dit zijn de sprekers:

  • Paul Molenaar – Algemeen Directeur Ilse Media
  • Willem Sijthoff – Media Ondernemer, FD, BNR en PM Den Haag
  • Joost Bon – MSN Nederland
  • Ralf Hesen – Managing Director Tribal/DDB
  • Bram Elderman – Senior Technology Architect Apple
  • Hans Laroes – Hoofdredacteur NOS
  • Jan Marijnissen – Fractievoorzitter Tweede Kamer Socialistische Partij
  • Roderick Vonhögen – Catholic Insider
  • Loïc LeMeur – Vice President Sixapart EMEA

Zoals je ziet een boeiend gezelschap dat de verschillende kanten van nieuwe media zal belichten. Zo zullen business modellen, technologie, interactie met doelgroepen, invloed op de nieuwsvoorziening en toekomstverwachtingen de revue passeren. Ook zullen er interessante gasten uit de Nederlandse (nieuwe) media uitgenodigd worden, zodat ook tijdens de pauze en borrel er volop kan worden gediscussieerd. Hoor ik daar ook bij?

In de tijd tot het congres raad ik je aan om Blognomics.nl in de gaten te houden in je feedreader en iTunes of in ieder geval regelmatig eens voorbij te komen voor de laatste informatie.
Daar zullen de komende tijd namelijk regelmatig leuke en interessante nieuwe postings en podcasts komen.

Technorati tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This