Select Page

Bloggen vanaf de Cebit?

Morgen ga ik eens met Judith Littel van NewLevel.nl kijken of zij vanaf de CeBIT ons verslag kan doen van het gebeuren daar. Tulip Computers staat daar met enkele dochterbedrijven en Tulip Ego, zoals ik al eerder schreef. Afgelopen vrijdag belde ze me op met de vraag wat ze daar voor zou moeten doen om dat mogelijk te maken. Zij staat nl. daar als sales manager op de beurs. Leuk dat iemand die eigenlijk zelf nog nooit geblogd heeft dat nu zelf ook wil gaan proberen. Natuurlijk moet er wel een interetverbinding zijn vanaf de stand of in het beurscomplex en heeft ze uiteraard een pc nodig waarmee ze het internet op kan. De posting zullen dan op de weblog van NewLevel te lezen zijn. Uiteraard zal ik er dan hier ook naar linken. Wellicht deze week al een aankondigingsposting. 
Ik heb ze gelijk geadviseerd een digitale camera mee te nemen om foto’s te maken voor in het Flickr archief van NewLevel.nl. Wellicht kunnen we ook eens kijken naar de mogelijkheid om via Skype een interview te doen voor een podcast. Zou ook een leuk initiatief zijn. Dan zouden we ook de andere deelnemers op de Tulip stand deel kunnen laten nemen in het interview (paceblade, conceptronic, ego).
Maar eens kijken hoe dat deze week allemaal verloopt.

Technorati tags: , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This