Select Page

Alaaf!

Optocht kindercarnaval. Authentiek, puur en kleurrijk. Klik op de foto of de link om de foto’s te bekijken.
Update: flash badge van Flickr vervangen door html badge.

www.flickr.com

Carnaval 2006: Kinderoptocht Hans on Experience’s Carnaval 2006: Kinderoptocht photoset

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Willem

  Krijg helaas geen foto’s te zien, en bij bloglines ziet jouw laatste bericht er zo uit:
  Optocht kindercarnaval. Authentiek, puur en kleurrijk. .zg_div {margin:0px 5px 5px 0px; width:117px;} .zg_div_inner {border: solid 1px #000000; background-color:#ffffff;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;nbsp; color:#666666; text-align:center; font-family:arial, helvetica; font-size:11px;} .zg_div a, .zg_div a:hover, .zg_div a:visited {color:#3993ff; background:inherit !important; text-decoration:none !important;} zg_insert_badge = function() { var zg_bg_color = ‘ffffff’; var zgi_url = ‘http://www.flickr.com/apps/badge/badge_iframe.gne?
  Het gaat nog verder, maar hiermee krijg je wel een indruk…

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Dag Willem. bedankt voor de terugkoppeling. Ik denk dat dat komt omdat de badge vanuit Flickr in flash is. Jammer dat readers dat niet ondersteunen en excuses voor de mess 😉
  Je kunt natuurlijk ook op de link in het begin van de posting klikken. Ik heb gelijk even de flash badge vervangen door een html badge. Wellicht dat dat een uitkomst biedt voor degenen die de feed nog niet hebben opgehaald.
  Nogmaals: Thx!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This