Select Page

Ook milieu weblogs wordt bedreigd – Column Joost Steins Bisschop

Ik zit net even op de website van Andriessen en Partners te kijken en daar kom ik enkele prachtige columns tegen van Joost Steins Bisschop. Helaas kan ik geen link aanleggen naar deze rubriek. Maar op hun website zie je in de linkerkolom het plaatje met de link.
Vooral deze vind ik mooi: Ook milieu weblogs wordt bedreigd. Het gaat over het pure, ongerepte van weblogs. En hij zegt o.a.:

“Het gevaarlijkst is natuurlijk de middencategorie, die van de vervuilde blogs. Als het bedrijfsleven zich hier georganiseerd op stort, zal het verstikkend werken. Wantrouwen wordt ons deel. Als je leest dat er nu trainingen worden georganiseerd op dit terrein moet je het ergste vermoeden.
Mediabureaus, blijf af van de ongerepte natuur, leer je klanten de schoonheid te bewonderen van duindistels en venusschoentjes en ervan te leren, maar leer je klanten ook dat het verboden is om dergelijke zeldzame soorten aan te raken. Als grote mensen zich met het kinderspel gaan bemoeien is het snel over. Dan wordt het tijd voor een volgend spel.

Ik heb gelijk zijn boek maar even besteld:
Chatten met je dochter. Met als ondertitel: Hoe het leven de technologie verandert.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This