Omdat ie zo mooi is

Ego logoTja, aan deze postings van Shop Fiction en Trendhunter over de Tulip E-Go hoef ik natuurlijk niets toe te voegen. Waarschijnlijk maak ik maandag een podcast van een gesprek met Jeroen de Punder van E-Go B.V.

Technorati tag: , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Tibor

  Even pixel-pielen: de knop “Skip intro” op de Ego-site is nog niet af; hij doet het alleen wanneer je precies op de letters mikt. In Flash moet er nog een zgn. ‘Hit’ frame aan de knop worden toegevoegd…Jij hebt vast wel je ingangen om dat door te geven 😉
  Wel een hip ding trouwens!

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Hoi Tibor, bedankt voor je reactie. Ik heb het door gestuurd!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This