Niet echt Full dus…

Ja dacht ik een mooie webfeed geknutseld te hebben met zowel de volledige postings als de comments, blijkt er toch nog een addertje onder het gras te zitten. De Extended entry geeft een Continue reading sectie in de feed….En dat was eigenlijk niet de bedoeling. Gisteravond wat aan zitten passen, maar dan valt de lay-out weer weg. Hhmmm lastig dingetje. Tenmiste als je niet zo’n ervaring hebt met advanced templates in TypePad. In ieder geval excuses voor degenen die denken een volledige feed te krijgen met reacties.
Is er iemand die wat ervaring heeft met TypePad templates en die me zo kunnen helpen?

Update 14.30u: jawel! Een klein dingetje aangepast in mijn feed en hij doet het. Dus in de Full feed met comments, nu dus het volledige bericht en de reacties.

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Hans Mestrum

  Volgens mij heb ik het nu opgelost. Ik heb het stukje: encode_xml=”1″ weggehaald en nu blijft de foutmelding die ik kreeg achterwege. De feed ziet er goed uit en ook in feedburner is het nu goed. Eens kijken wat de feedreader er zo meteen mee doet.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ha, ja hoor in Sharpreader is ie goed. Nu nog kijken of deze comments straks ook nog voorbij komen in Sharpreader en of Feeddemon het allemaal goed doet.

  Antwoord
 3. Marc

  Hans, of ik kijk niet goed of ik snap het niet helemaal.
  Ik gebruik nu deze feed: http://feeds.feedburner.com/blogs/DJOT
  Daarin zie ik geen comments in NewsGator en in Bloglines.
  Je Feedburner-icons aan de linker kant zijn echter niet clickable, dus ik zie nu even niet wat de juiste feed moet zijn, inclusief reacties.

  Antwoord
 4. Hans Mestrum

  Hoi Tibor, aan de rechterkant zie je 2 feedicons. De grootste is voor de feed die jij ny gebruikt. Dat doen de meeste mensen. De andere webfeeds kun je vinden door op het kleinere webfeedicon daaronder te klikken. Je komt dan op een nieuwe pagina waar alle webfeeds op een rijtje staan. Dus met comments, alleen comments, per categorie etc.
  Succes!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This