Select Page

Mijn reacties op andere weblogs

Ik heb in de rechterkolom onder de reacties ook een rubriekje opgenomen waar je kunt zien op welke blog ik een reactie heb achtergelaten. Zo kun je dus deel nemen aan de discussie als je wilt. Verder is het natuurlijk ook gewoon handig voor mezelf om te zien waar ik heb gereageerd.
Hoe ik deze reacties daar laat verschijnen is eigenlijk heel simpel. Sla de posting van de weblog waarop je gereageerd hebt meteen na je reactie op in Furl en label het zoals in mijn geval bijvoorbeeld mycomments. Daar kun je dan de webfeed (RSS) van gebruiken. Ik heb die in FeedBurner ‘gebrand’ zodat ik ook kan zien hoeveel mensen er zich op abonneren. Daarna heb ik de webfeed in TypePad toegevoegd.
Je vindt de webfeed van de reacties ook op mijn webfeed pagina.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

5 Comments

 1. Marc

  Leuke manier om Furl in te zetten. Heel logisch eigenlijk, maar je moet er even opkomen.

  Antwoord
 2. Ton Zijlstra

  Handig Hans! Doe het zelf ook al een tijdje op dezelfde manier, maar dan met Delicious.

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  Inderdaad handig. Ik had het eerst ook in del.icio.us zitten, maar daar gaat de laatste dagen wat mis met het posten. De entries komen dan niet goed door (af en toe).

  Antwoord
 4. ICT en Onderwijs BLOG

  coComment: al je reacties bij elkaar

  Hans Mestrum vertelde onlangs dat hij FURL gebruikt voor het bijhouden van zijn reacties bij andere blogs. Met [[http://www.cocomment.com/ coComment]] zou dat eenvoudiger moeten kunnen. Maar helaas…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This