International CES podcast and lot’s of info

CES-PodNews

International CES in Las Vegas has a podcast and this is the feed. The conference will last from January 5 till 8. Of course there is a CES weblog  with this webfeed (hé that weblog is a TypePad thing).
The Technorati tag CES has already tons of info (558 postings!). And there is of course the Furl archive about CES and the del.icio.us archive. Robert Scoble is linking to Doc Searl’s CES Unconference posting with among others a CES Wiki. And Doc does not like the webpage of CES and he is not the only one who hates flash. Hmm never thought of…
Ok, let’s also have a look at the photo’s in Flickr with the tag CES. Should be more in future I think. Now a lot of snow on them….

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Betsy Weber

  Hans – are you going to CES?! I’ll be putting pics up on Flickr this week tagged with CES too…
  Betsy Weber

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Hi Besty, now I am not there. Some other people of Tulip Computers, Tulip E-Go and Conceptronic will be there. I will do the unconference show 😉

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This