VPOE-113-20051204: Aankomst in Parijs voor Les Blogs 2.0

VPOE-113-20051204: Aankomst in Parijs voor Les Blogs 2.0

Aangekomen in Parijs. Even kijken of ik hier ook een Video Podcast kan maken. Kwaliteit is niet je dat, maar goed. Toch even online gezet. Ik kan er hier nu niet meer van maken. Plaatje was er nog niet toen ik dit online zette (zondag 23.45u). Bedtijd 😉

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

5 Comments

 1. Stan Segers

  Klinkt als een Keulse reis… en dan ook nog geen fatsoenlijk Internet als je aankomt. Lijkt wel een stuk terug in de tijd, zeker als je de out-of-sync video meerekend (geluidsniveau overigens Okay).
  Klein vraagje achteraf, was het met de auto niet sneller en makkelijker geweest (mijn ervring tussen de 4 en 4,5 uur met ‘dik’ verkeer bij Breda, op de Ring Antwerpen en rond Gent.

  Antwoord
 2. Stan Segers

  Overigens (mijn ervaring) = Tilburg, hooguit 15 minuten dichter bij Parijs en ik woon niet op loopafstand van een station.

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  Hoi Stan, ja het lijkt hier wel een geekfeest. Overal stekkerbalken, wifi-dinges etc. Prachtig! Vwb de reis: de peripherique en dan de binnenstad en dan parkeerplaats voor 4 dagen zoeken? Nee lijkt eenvoudiger dan het is heb ik vorige keer toen ik daar was gehoord. Er zijn er overigens ook met de Thalys. Maar dat is even duur. Had een goedkoop vluchtje met een braziliaans toestel, ‘onderweg’ naar Sao Paolo 😉

  Antwoord
 4. Fred Zelders

  Hans,
  Leuk om gewoon met je foto-toestel een videotje op te nemen. Ondanks afmetingen en de audio-synch hobbel toch gewaardeerd. Hopelijk komen er nog video-impressies van de conferentie zelf. Ik hou je site in de gaten.

  Antwoord
 5. Hans Mestrum

  fred thx. Verwacht van mij geen video. Maar frank-ly loopt hier rond met zijn camera dus die zal ze zeker online zetten denk ik.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This