RSS feed met onvolledige postings

Mijn Summary RSS feed. Vanaf vandaag toegevoegd aan mijn rijtje RSS feeds.
Er zijn mensen die geen complete RSS feed binnen willen krijgen of lezen. Zo blijkt uit de discussie op marketingfacts. Ikzelf, als lezer prefereer wel volledige feeds. Maar er zijn natuurlijk ook lezers die andere behoeftes hebben. Vandaar dat ik vanaf vandaag ook een RSS feed met slechts een gedeelte van een posting aan bied. Daarom mijn Summary RSS feed. Dan heb je als lezer wat te kiezen. Als je dat wilt.

Overigens vind je mijn RSS feeds in de rechterkolom op mijn weblog. Zo kun je kiezen uit:

volledige RSS feed
Summary RSS feed
RSS feed van engelse postings
RSS feed van podcasts
RSS feed screencasts and video podcasts
Furl RSS feed
del.icio.us RSS feed
Flickr RSS feed
Mefeedia Video RSS feed
iTunes subscription podcast
iTunes subscription screencasts and videopodcast

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

  1. Frank Meeuwsen

    Goed idee Hans. Heb je die summaryfeed als extra feed in je Feedburner aangemaakt? Dus een nieuwe feed aanmaken met de originele “bronfeed” uit typepad en dan in “optimize” de summary burner aanzetten. Heb dat net ook voor Frank-ly gedaan. Eens kijken wat er gaat gebeuren…

    Antwoord
  2. Hans Mestrum

    Ja precies zo heb ik het gedaan. Ondertussen al weer 9 abonnees…..The Long Tail dus 😉

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This