Select Page

POE-113-20051224: Interview met Sébastien Willems, student

Pin yourself on my Frappr! map.

Podcast Podcast on Experience: POE-113-20051214 (20 mb, 21.32 min)

My Odeo Channel (odeo/0e6af5609be1d9c5)

Interview met Sébastien Willems, student van de Hogeschool van Utrecht over nieuwe media, social software en zijn stage bij Tulip Computers waar hij een ontwerp maakt voor het nieuwe intranet.

Shownotes:
Hogeschool van Utrecht + HBO opleiding Digitale Communicatie (virtual tour)
Tulip Computers
Robert Scoble (Microsoft Geek Blogger)
Flickr
Google
del.icio.us

Podcast RSS feed en iTunes subscription.

Update: audiocomments kunnen naar: hansonexperience@podomatic.com

Technorati tags: , , , , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Leopold

  Leuk verhaal. Datgene wat Sebastien aanhaalt was eigenlijk ook precies mijn beweegreden om niet verder te studeren in de IT. De ontwikkelingen gaan zo snel dat het voor opleidingsinstituten bijna niet te doen is om goed lesmateriaal te ontwikkelen. Als een module ontwikkeld is is deze bijna alweer achterhaald. Wel goed dat de studenten dus zelf aangeven wat ze willen weten. Daarbij vraag ik mij wel af wat een leraar je dan kan leren? Hebben zij dan niet dezelfde kennis als de student (die wat rondneusd op internet) want die hebben toch access tot dezelfde info-bronnen?
  Jammer dat in Nederland zoveel wordt bezuinigd op de kennis-economie. Juist dat soort initiatieven van studenten zouden moeten worden ondersteund met geld… daar komt de innovatie vandaan. Kijk bijv. eens naar hoe Google is ontstaan…
  Misschien moet je trouwens even je geluid wat beter afstellen in een gesprek. Het is erg zacht dan. Ik adviseer je om hier een USB microfoon voor te nemen. Die versterkt het signaal (en zuivert het) ik heb deze: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=103,CONTENTID=6776
  fantastisch.

  Antwoord
 2. Hans on Experience

  Uniek event met Herman Wijffels en Erwin Laszlo: Ben jij klaar om te wenden?

  Soms kom je van die pareltjes tegen waar je gewoon even stil van wordt. Dit is er een. Gisteren kreeg ik de vraag van Sebastien (jawel de studentin podcast POE-113-20051224) of ik op een event wil bloggen. En wat voor een event! Ik voelde me vereerd me…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This