Select Page

Podomatic

Mijn nieuwste Podcast on Experience (POE-113-20051214) heb ik nu ook in Podomatic toegevoegd. Mijn Podomatic url is http://hansonexperience.podomatic.com/. Je kunt daar de podcast beluisteren, doorsturen of downloaden. Daarnaast is het vanaf nu ook mogelijk een audiocomment te mailen naar: hansonexperience@podomatic.com. In Podomatic kun je zelfs een reactie opnemen. De reacties hoeven dus niet per se over de podcast te gaan. Andere audiocomments zijn ook welkom. Ik zal de audiocomments laten horen als onderdeel van Podcast on Experience.
Ik krijg de audio reacties automatisch in iTunes en op mijn iPod binnen door PodAmigo. Ik zou zeggen probeer het eens uit. Ik ben benieuwd wie de eerste is.

Technorati tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This