Naar Les Blogs 2.0

Zo meteen vertrek ik naar Parijs voor de conferentie Les Blogs.

Les Blogs 2.0

Woensdagavond kom ik weer terug. Ik zal regelmatig verslag doen van dit congres. De voorbereidingen daar zijn ook in volle gang. Er is nogal wat bandbreedte en er zijn de nodige wifi hotspots en stekkerbalken 😉

De postings zullen gelabelled worden met de tag "lesblogs" voor Technorati, zodat ze dus simpel te vinden zijn. Tenminste dat stelt Loic Le Meur (organisator en VP van SixApart) voor. Klik hieronder op die tag en je krijgt dus alle postings die er verschenen zijn met dit label.
Ook zal ik de foto’s met dezelfde tag labellen. En als er een podcast komt zal die posting ook zo ‘getagged’ zijn.

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This