Select Page

Meer context in mijn RSS feed

Ik heb in mijn RSS feeds wat extra context toegevoegd. Zo vind je de optie ’email this’ onder elke posting, de mogelijkheid om de posting op te slaan in del.icio.us en tot slot de mogelijkheid om mijn Creative Commons Licentie te bekijken.
Dit zijn allemaal nieuwe mogelijkheden in Feedburner: Feedflare!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Marc

  Handige tip, was ik nog niet tegengekomen, ik volg je voorbeeld.

  Antwoord
 2. Hans on Experience

  Emailen, taggen en links bekijken vanuit mijn postings in TypePad

  Nadat FeedBurner zijn FeedFlare had ingevoerd, waarmee je in een RSS feed de posting kunt taggen en emailen, ben ik eens gaan kijken of dat ook niet op mijn weblog kon. Dus onder de postings. Immers niet iedereen leest…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This