Select Page

Markets are conversations. So, are you listening?

Ik lees zojuist een prachtige posting op Frankwatching over the Cluetrain Manifesto. Of liever, de duurzame verandering die bezig is zich te voltrekken. Ik vind dat iedereen dat manifesto eens gelezen moet hebben. Jacqueline geeft er een mooie samenvatting van en zet de 95 stellingen kort op een rijtje. Het gaat over de mens centraal, de upstream beweging, een stem die gehoord wil worden.
Het zal duidelijk zijn dat deze beweging mij bijzonder aanspreekt! Ik schreef er al regelmatig iets over.

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Jacqueline

  Hallo Hans,
  Het zal je duidelijk zijn dat ik het helemaal met je eens ben: iedereen die maar iets met business en/of technologie doet(= iedereen dus eigenlijk) zou The Cluetrain Manifesto of op zijn minst de 95 stellingen moeten lezen. Ik heb zelden een boek gelezen dat zo goed verwoordt wat ik zelf ervaar en om mij heen zie in mijn dagelijks leven als werknemer van een groot bedrijf.
  Jacqueline

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Dag Jacqueline, leuk je hier op mijn blog ‘te ontmoeten’. Ja, kennelijk hebben we hetzelfde gevoel bij de ontwikkelingen.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This