Select Page

Complete RSS feed met reacties

Voor de liefhebbers van de totale conversatie op mijn weblog heb ik nu ook een volledige RSS feed met Reacties. Uiteraard komen de enclosures van audiobestanden ook mee. Als je deze RSS feed dus gebruikt zie je onder elke posting ook de reacties staan die gegeven zijn. Niet het tellertje hoeveel het er zijn, nee de hele integrale reactie met de naam van de reageerder en de datum van de reactie. Onder de naam zit de link naar de reageerder. Op die manier kun je dus nog beter de conversatie volgen. De diverse RSS feeds (samenvatting, volledig en volledig met reacties) staan ook rechts aan de zijkant.
Ik zal ook nog een RSS feed maken met alleen de reacties als dat lukt.
Zo kan iedereen zelf bepalen hoe hij of zij de conversatie wil volgen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Fred Zelders

  Hans, ik vrees dat je (en vele bloggers met jou) nu echt door schiet.
  Dat je je best doet om het je bezoekers naar de zin te maken is prima, maar is het niet zo dat je het met die enorme rij van feeds alleen maar ingewikkelder maakt?
  Je weet, ik ben aanhanger van “KISS”, dus gebruik de feed zoals ie bedoeld is.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Hoi Fred, bedankt voor je opmerking! Ik weet dat jij fervent voorstander bent van “KISS” 😉
  Ik denk echter dat lezers echter zelf mans genoeg zijn of worden om KEUZES te kunnen en willen maken.
  Ik zie trouwens bij jou ook bij elke categorie een RSS feed. Dus misschien is het meer de presentatie die het je onduidelijker maakt? Dat je in 1 lijstje al mijn feeds ziet….tja als je dat bedoelt, daar zit wat in.
  Maar ik ben het wel met je eens. Misschien zou er een methode moeten komen die dit subscriben eenvoudiger maakt (in de RSS reader zelf?).
  Overigens vroeg ik je al eerder: http://www.hansonexperience.com/my_weblog/2005/12/vaarwel_onvolle.html#comment-12060555
  waarvoor is de feed bedoeld? En wie bepaalt wat KISS is en wat niet….en hoe het ingezet zal worden? Trouwens was is DE feed?
  Ik overweeg trouwens om een aparte pagina te maken met daarop al die RSS dingetjes met dan uitleg erbij (screencast?). Maar eerst maar eens kijken hoe dit loopt en wat de reacties zijn.
  Eigenlijk zie je met het gebruik van de verschillende soorten feeds de Long Tail van mijn weblog. Dus niet alles op 1 hoop gooien maar mensen zelf laten kiezen waar ze ‘bij willen horen’.
  Maar je zet me weer aan het denken (zoals altijd). Fijn dat er mensen zijn zoals jij die de andere kant van de medaille laten zien 😉

  Antwoord
 3. Fred Zelders

  Ik heb bij elke categorie inderdaad een RSS feed.
  Die categorie-gebonden feed zie je ook alleen maar als je die specifieke categorie bezoekt. In die feed zitten alleen de posts +reacties uit die categorie.
  Op zo’n categoriepagina wordt de overall-feed dus NIET niet aangeboden.
  Mijn KISS-interpretatie in deze:
  1. Niet meer dan één technisch format van een feed.
  2. Niet meer dan één feed OP een pagina en …
  3. ook niet meer dan één feed IN (de HTML-code van) een pagina.
  Jouw idee met een aparte feed-pagina is niet eens zo gek.

  Antwoord
 4. Hans on Experience

  Comments komen nog niet goed door in Feeddemon

  Tja, wil ik weer eens wat 😉 komen de reacties in Feeddemon niet goed door. Vreemd. Als ik hem toevoeg dan zie ik de reacties, maar daarna wordt de feed niet meer geupdated. Tenminste, de reacties niet.  Dit terwijl…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This