Select Page

10. Les Blogs: How blogs influence politics ?

Technorati tags:

 • Davide Casaleggio, Blog of Beppe Grillo, Italy
 • Thierry Solere, Boulogne Billancourt vice city mayor, France
 • Kevin Anderson, BBC World Service, UK
 • Stanislas Magniant, Netpolitique, France
 • Christophe Grébert, MonPuteaux.com, France
 • Beppegrillo.it is een prachtige blog met 3000 reacties per posting! Het is een controversieel blog en stelt schandalen aan kaak. Het gaat ook hier weer over trust en democratie, over Irak (100.000 emails nav de oorlog). Er komen heel veel feiten voorbij over de enorme invloed van deze weblog in Italie. Er worden wetten tegen gehouden met deze blog, er wordt kapitaal opgehaald voor bepaalde project. Er komen 130.000 lezers per dag. Hij heeft geen adds, self formatted content, no intermediaries, sell the formatted content (video).
  Ik heb even naar deze weblog en initiatief gekeken. Wow wat een power!

  Stanislaw laat ons een mooi plaatje zien van de links in de blogosphere. Daarin zien we dat blogs een democratisch kamp vormen en een republikeins kamp. Dit is onderzocht door wetenschappers. Dat rapport staat ook online. Mijn frans is niet zo goed dat ik daar zo snel koek kan bakken, maar het plaatje (met de kleuren) spreekt voor zich.
  Christoph van monputeux.com is vanwege zijn blog vervolgd en vertelt daar over. Gaat wat moeizaam omdat het live vanuit het frans vertaald wordt. Hij verdedigt freedom of speech en expression. Loic schreef er al over. Hij wil de democratie op alle niveaus bevorderen, vooral in het franse parlement.

  About The Author

  Hans Mestrum

  Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

  5 Comments

  Leave a reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Welkom!

  hans mestrum
  Hans Mestrum

  Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

  Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

  Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

  Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

  Laatste video’s

  Recente Tweets

  Archieven

  Categorieën

  Zonnemeter

  Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

  Pin It on Pinterest

  Shares
  Share This