Select Page

Wij zijn het land van rechte ruggen

Dat zei Piet van Schijndel, RvB van Rabobank in Elsevier een tijdje terug. De weblog Servant Leadership schrijft er vandaag over. Klare taal, maar de spijker op zijn kop:

""Ik zie geen dienend leiderschap meer. Als er al sprake is van leiderschap, dan is het instrumenteel en macho geworden….."

"Het begrip ‘noblesse oblige’ is aan het verdwijnen. De
vertrouwenscrisis is breed verspreid. In alle sectoren is sprake van
wantrouwen. Ook daarom beweer ik dat we niet in een economische crisis
zitten, maar in een mentaliteitscrisis."


About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

  1. buijs

    een mentaliteitscrisis, een vertrouwenscrisis die beiden product zijn van een gezagscrisis

    Antwoord
  2. Hans Mestrum

    @buijs: ok, maar kun je dat nader toe lichten? Ben benieuwd wat je precies bedoelt.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This