Select Page

Websitekeuring

Technorati tags:

Ik kwam een aardige tool tegen bij Blogsumer (jawel een nieuwe weblog): Sitescore van Silktide (bedankt voor de tip Marc).
Het programaatje staat even flink te ‘stampen’, maar komt dan met een indrukwekkende lijst terug met tips, tricks, aanbevelingen en een detailed breakdown. Het geeft ook een rapporcijfer. Het hoogste rapportcijfer tot nu toe is 9.7. Mijn weblog kreeg een 7.6. Niet slecht dacht ik.
Ik kan het niet goed beoordelen wat het programma nu precies doet en of het iets voorstelt. Wat vinden de dames en heren weblog/sits-bouwers en searchengines optimalisators van dit programma?


  Silktide SiteScore for this website

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This