Websitekeuring

Technorati tags:

Ik kwam een aardige tool tegen bij Blogsumer (jawel een nieuwe weblog): Sitescore van Silktide (bedankt voor de tip Marc).
Het programaatje staat even flink te ‘stampen’, maar komt dan met een indrukwekkende lijst terug met tips, tricks, aanbevelingen en een detailed breakdown. Het geeft ook een rapporcijfer. Het hoogste rapportcijfer tot nu toe is 9.7. Mijn weblog kreeg een 7.6. Niet slecht dacht ik.
Ik kan het niet goed beoordelen wat het programma nu precies doet en of het iets voorstelt. Wat vinden de dames en heren weblog/sits-bouwers en searchengines optimalisators van dit programma?


  Silktide SiteScore for this website

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This