Verslagen Symposium Servant Leadership

De verslagen van het symposium Servant Leadership heb ik live geblogd en zijn te vinden onder de rubriek Aktiviteiten op de weblog van de stichting.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Jan Commandeur

  Beste Hans,
  Na voorheen vele keren op je site te hebben gekeken ben je nu toch wel een beetje doorgeslagen. De lay out van je nieuwsbrief ziet er niet meer uit en is erg ingewikkeld. Bovendien stuur je veel te vaak een nieuwsbrief waardoor ik ze nu altijd wis. Ik heb het idee dat je zo diep in de stof zit dat je waarschijnlijk niet meer ziet dat het voor vele een chaotische en moeilijk begrijpbare site wordt.
  Ik heb er natuurlijk nog steeds wel respect voor, je hebt me mooie dingen geleerd en laten zien. Ik vind wel dat sinds de nieuwsbrief is overgegaan in Feedblitz alles een stuk minder toegankelijk is geworden.
  mvg,
  Jan

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Dag Jan, bedankt voor je feedback. Dat stel ik op prijs. Ik heb een paar vragen:
  – wat bedoel je met teveel nieuwsbrieven? Dat gaat automatisch en als het goed is maar 1x per dag
  – wat vind je niet goed aan de feedblitz nieuwsbrief en de layout? Ik heb daar geen invloed op omdat die van feedblitz.com komt, maar kan het natuurlijk wel door geven. Input is erg belangrijk en welkom. Wat stoort je bijvoorbeeld in de layout?
  – “sinds feedblitz is alles een stuk minder toegankelijk.” Wat bedoel je hiermee?
  Nogmaals bedankt voor je eerlijke reactie. Daar kan ik wat mee hoop ik.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This