Select Page

Servant Leadership weblog

Kijk mooi toch! Na mijn gesprekken met enkele mensen van de Stichting Servant Leadership en een presentatie over webloggen is Imke Heeren nu gestart met een weblog Servant Leadership. Mijn gesprek begon destijds bij Ed Voerman, voorzitter van de Stichting en een zeer inspirerende persoonlijkheid. Bekijk in deze posting van 7 oktober 2004 de uitzending van hem en Herman Wijffels eens. Werkelijk prachtig!
25 novmber 2004 schreef ik ook al over het congres van deze stichting. Dit jaar is er weer een congres: Download programma 23-11.doc. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen.  Informatie aanvragen kun je per email.
En Imke (ze blogt trouwens ook persoonlijk): veel succes met je initiatief en welkom in blogland!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This