Select Page

Servant Leadership weblog

Kijk mooi toch! Na mijn gesprekken met enkele mensen van de Stichting Servant Leadership en een presentatie over webloggen is Imke Heeren nu gestart met een weblog Servant Leadership. Mijn gesprek begon destijds bij Ed Voerman, voorzitter van de Stichting en een zeer inspirerende persoonlijkheid. Bekijk in deze posting van 7 oktober 2004 de uitzending van hem en Herman Wijffels eens. Werkelijk prachtig!
25 novmber 2004 schreef ik ook al over het congres van deze stichting. Dit jaar is er weer een congres: Download programma 23-11.doc. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen.  Informatie aanvragen kun je per email.
En Imke (ze blogt trouwens ook persoonlijk): veel succes met je initiatief en welkom in blogland!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This