POE-105-20051111

Podcast Podcast on Experience: POE-105-20051111 (12 mb, 12 min)

Shownotes:
mijn eerste podcast
de spullen die ik gebruik
links uit del.ico.us over podsafe muziek e.d.
ICT & Onderwijsblog Pierre Gorissen
Emerce
Podsafe audio
Podcast on Experience Op Weg
TypePad problemen
– Podcast on Experience Op Weg 2, 3, 4
– Posting: Podcast RSS feed
– Reacties 1, 2
Posting Fred Zelders
Audio comment Fred Zelders via Odeo
iPod
iRiver
Waxmail: audio email
For Immediately Release
Ton Zijlstra
Email

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

9 Comments

 1. Pierre

  Hoi Hans,
  iPodder is de afleveringen nog aan het downloaden, dus nog geen inhoudelijke comments, maar wel een technische: de RSS-feed voor de podcasts is niet correct, het enclosure-element komt twee keer voor (mag in RSS 2.0 sowieso maar één keer per item) met twee keer dezelfde MP3.
  iPodder is niet zo strict en laat dus beide exemplaren zien wat resulteert in het dubbel downloaden van de enclosures. Is niet handig voor de hoeveelheid dataverkeer en je downloadstats.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Hoi Pierre: Bedankt voor je reactie. Komt dat omdat ik onder het ipod-plaatje de mp3 heb en ook even verder op als link? Ook onder het ‘playertje’ zit die link. Of ligt het nog ergens anders aan?

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  Pierre: ik zie in Feeddemon maar 1 enclosure……

  Antwoord
 4. M.Zoet

  Hans,
  Een reactie op je podcasting experience. Nog gewoon in geschreven tekst en niet in een audio bericht.
  Als eerst wil ik zeggen dat ik vind het interessant om naar te luisteren en ga vooral zo door. Een antwoord op je vraag of je beter met of zonder muziek er onder kan publiceren, naar mijn mening kun je beter zonder muziek publiceren ik vind dit een stuk prettiger luisteren.
  Voor zover ik weet ben je de enige die in de auto podcasts opneemt maar ik vind het een goed experiment en ik kijk uit naar de functionaliteit die je hier extra uit kan gaan halen(zoals bijvoorbeeld het opnemen van interviews in de auto).

  Antwoord
 5. Hans Mestrum

  Pierre, twijfel niet aan je geestelijke vermogens 😉 Ik heb de postings even aangepast. Een link verwijderd. Leon van Podfeed had hetzelfde.

  Antwoord
 6. Pierre

  Gelukkig, dan ligt het dus niet aan de jetlag. 😉

  Antwoord
 7. Henk-Jan Winkeldermaat

  Hans, ik wil je nog even bedanken voor je uitleg. Na mijn weblog, Google Video, diashows, nu ook mijn podcast-dingetjes.. allemaal met jouw activiteiten als oorsprong! Daar wil ik je eens stevig voor bedanken! (Morgen in de post…) HJ.

  Antwoord
 8. Fred Zelders

  @M.Zoet: Podcasten vanuit de auto is al zo oud als podcasten.
  Om er maar een paar te noemen:
  – Mark VandeWettering [Brainwagon]
  – Dave Winer [Morning Coffee Notes]
  – Adam Curry [Daily SOurce Code]

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This