About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Fred Zelders

  Hans,
  Leuk om ‘een dag uit het leven van Hans’ te horen!
  Twee opname-technische opmerkingen:
  1. Opnemen in de auto geeft te veel lage tonen. Misschien handig daar even te processen
  2. Ik hoor regelmatig door de opname heen een geluid alsof er iemand hoest. Ligt dat aan je notebook? of schudt de microfoon in de koffiehouder?

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Fred, dank je! Ja die kwaliteit vind ik ook niet geweldig, maar aangezien het een experiment is is het wel goed om zo te laten, dan kun je horen hoe het is. Ik ga zeker nog kijken naar de mogelijkheid er iets beters van te maken, maar dat is dan in het kader van het leren omgaan met dergelijke opnames.
  Het hoesten ben ik zelf 😉
  Had ik er natuurlijk tussenuit kunnen halen….

  Antwoord
 3. Frank Meeuwsen

  Hey Hans, inderdaad erg leuk om het zo allemaal te horen. Ik kan me ook wel vinden in je eigen conclusies wat betreft voorbereiding. En 6 minuten achtergrondmuziek aan het einde van (ik meen) je tweede podcast is wat mij betreft ook overbodig. Maar ga zeker door met experimenteren. Ook onderweg. Net zolang tot iemand uit zijn auto roept dattie een podcast aan het luisteren is van je terwijl je opneemt, dan heb je het gemaakt 😉 Zie http://www.fredscapes.nl/2005/10/14.html#a244

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This