Podcast on Experience Op Weg: POE-102-20051108

Technorati tags:

Podcast Podcast on Experience Op weg: POE-102-20051108 (19.7 mb, 20 min)

Podcasting on Experience: Op weg naar Frank Meeuwsen van Frank-Ly, de corporate blog van Rhinofly en Erwin van Lun van Mensmerk. De podcast is opgenomen in de auto als experiment.

Muziek: Simpatico (Joe Cristina en Victor Cajiao )

Update: Podcast on Experience RSS feed

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

5 Comments

 1. Peter Wolbeek

  Hoi Hans, Nou was prima te doen hoor deze eerste podcast. Maar alsjeblieft haal die muziek weg. Dat werkt in mijn ogen alleen maar storend. Weet niet wat andere daar van vinden maar misschien moet je het eens vragen. Succes groetjes.
  Peter

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Hoi Peter, bedankt. Dit was overigens niet de eerste podcast hoor, er is ook nog een 101 versie.
  Muziek eraf hmmm bedankt voor je feedback. Zal eens rondvragen.

  Antwoord
 3. Erwin van Lun

  Ik vind natuurlijk sowieso leuk om naar te luisteren! Heel herkenbaar! Ik ben toch elke verbaasd hoe jij dit toch allemaal technisch voor elkaar bakt! Respect!
  Ik vind de muziek wel leuk als inleiding, of als overgang tussen de fase bijvoorbeeld als je een stap maakt van 20 minuten of als je uitstapt en weer instapt.
  In het algemeen denk ik dat voor een podcast gewoon weer radioregeltjes gelden maar dan zijn de eisen nog hoger. Dus echos en achtergronden geluiden moeten er eigenlijk uit. Maar ook kuchjes e.d. moeten er eigenlijk bij een podcast uit. Maar ja, dat is dus heeeeel veeel werk.
  Desalniettemin, we zullen het allemaal moeten uitvinden en jij doet dat toch maar mooi!

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. POE-105-20051111 - [...] Podsafe audio- Podcast on Experience Op Weg- TypePad problemen- Podcast on Experience Op Weg 2, 3, 4 - Posting:…

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This