Podcast on Experience: POE-101-20051104

Technorati tags:

Ik kon de verleiding niet weerstaan. Dus spul gekocht en wat opgenomen nog net zo voor het weekend.

De eerste POE-show: Podcast on Experience: POE-101-20051104.mp3
(4.15 min, 3.9 mb)

Update: Podcast on Experience RSS feed

Shownotes:
Nieuwe spullen:
* Samson C01U microfoon (foto)
* Samson SP01 shockmount (foto)
* Samson PS01 popkiller (foto)
* K&M 232 standaard (foto)
Audacity
Pierre Gorissen

Muziek: Simpatico (Joe Cristina en Victor Cajiao ) van Album Resolve: Resolve (4;15)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

Trackbacks/Pingbacks

  1. POE-105-20051111 - [...] mijn eerste podcast- de spullen die ik gebruik- links uit del.ico.us over podsafe muziek e.d.- ICT & Onderwijsblog Pierre…

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This