Select Page

Performance problemen TypePad

Aangezien er gewerkt wordt aan de TypePad server, kan ik bijna niet posten. Dus dat wordt niks vanavond.

Update woensdag 9 nov: gelukkig is de performance nu meer dan redelijk. Er is nog wel een vervelend issuetje: het uploade van files kan nog niet. Dus kan ik het eerste gedeelte van de Podcast on Experience: POE onderweg nog niet uploaden.
Update 2 woensdag 9 nov: ook de upload functie werkt nu weer. Mijn podcast staat nu ook online.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Hans Mestrum

  Fred, ik ben niet zo van overstappen. Ze krijgen het voordeel van de twijfel. Inmiddels is het overigens voor een groot deel opgelost. Ik vind dat bedrijven die bezig met nieuwe technologie de kans moeten krijgen beter te worden en als iedereen maar van de ene naar de andere hopt (die dan vervolgens ook weer problemen hebben) lukt dat dus niet. Het gras is volgens mij overla even groen 😉

  Antwoord
 2. Fred Zelders

  ‘t Voordeel van de twijfel gunnen: Volkomen terecht! Je moet zeker niet bij minste of geringste hick-up switchen.
  Maar ik vermoed dat als het eenmaal zo ver gaat komen dat jouw business er van af gaat hangen, of dat jij klachten krijgt van je lezers of je management je er anders over denkt.
  Of heb ik het bij het verkeerde eind?
  Misschien dus wel goed om je nu (nog geen echte afhankelijkheid vermoed ik) al af te vragen waar je de streep gaat trekken in termen van servicelevel/beschikbaarheid/performance van TypePad) EN … wat je als alternatief voor ogen hebt voor het geval dat je toch echt naar elders zou moeten.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This