Select Page

Mooi spul om te gaan podcasten…..

Technorati tags: , ,

Ik was gisteren bij Guido van Nispen (blog) van InterimIC. We hebben heerlijk gepraat over de nieuwe media. Ik kwam helemaal enthousiast terug. Gelijk maar even gekeken op de blog van Blognomics naar de M-audio Microtrack 2496 MP3 recorder. De podcast van Krijn vertelt er ook alles over. Hij heeft destijds het interview met mij met dat ding opgenomen. Echt een gaaf apparaat! Ik denk dat ik zo’n ding wil.
Daarna heb ik Audacity gedownload. Kun je je eigen podcast mee samen stellen Wow man! Dat kan veel. En simpel! Ook weer freeware. Jonge jonge wat een leuk spul.
En als je dan op de weblog van ReelReviews naar de podcast hardware kijkt, gaat je adreline nog sneller stromen. Je kunt er trouwens ook naar luisteren: Podcast About The Podcast (mp3, 24:22min 16.3MB)
Tja, het benne mooie dingen voor de mensen….

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Guido van nispen

  Hans wat een leuke podcast meteen. Goed gedaan en de kwaliteit is behoorlijk goed voor een eerste keer. Dat belooft nog wat voor de toekomst.

  Antwoord
 2. Pierre

  Ja, heel mooi, maar 500 dollar is meer dan twee keer de prijs van de rest van de setup. Dan is een (passende) microfoon op je iPod toch wat goedkoper.

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  @guido, dank je. Ja ik heb het snel even opgenomen, gewoon omdat ik wat resultaat wilde horen. Moet eens een keer goed naar de instellingen e.d. van Audacity.
  @pierre: mee eens, maar ik moet nog eens kijken wat er nu aan die nieuwe ipod kan. Het ding dat ik besteld heb (italk van griffin) past in ieder geval niet. Die kom wel met een nieuwe microfoon heb ik begrepen. Maar ik heb nog niet gekeken of er ook andere zijn.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This