Video ipod Screencast ECEE

Jawel, mijn eerste versie voor de video ipod (mp4) van de screencast van het European Centre for the Experience Economy. Geconverteerd van MOV naar mp4 met ImTOOmpegencoder. Eens kijken of hij via iTunes binnenkomt. Ik ben benieuwd. Hij werkt in ieder geval wel, want ik heb hem al op mijn video ipod staan 😉

Screencast_ecee

Screencast European Center for Experience Economy

(ipod mp4 movie 14 mb, 4.22 min)

Muziek: Simpatico (Joe Cristina en Victor Cajiao )

Update: ja hoor hij komt netjes binnen in iTunes!
Update 2 21 nov: ik heb een verbeterde versie gemaakt waarbij het geluid wat meer op de achtergrond is en waarbij ik inzoom op de onderdelen die ik bespreek.

Technorati tags: , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

5 Comments

 1. Fred Zelders

  Hans,
  Waar ik naar benieuwd ben is of dergelijke screencasts op de video iPod te volgen zijn.
  Misschien aardig als je iemand die deze screencast nog niet gezien heeft vraagt wat zij/hij er van vindt.
  En die bevindingen dan posten.
  Ideetje?

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Je bent me net voor 😉
  Wilde dat maandag doen. Ik denk wel dat je met de productie er rekening mee moeten houden. Zelfs een aparte productie maken voor dit medium. Maar ik wilde nu eerst de techniek eens onder de knie hebben:
  – camtasia opname
  – converteren naar mp4
  – itunes synchronisatie met ipod
  – ipod afspeelbaar?
  Dat werkt nu na wat gehannes met codecs e.d. Heb nu Techsmith Ensharpen codec en dat werkt.
  Vogende stap is om te kijken hoe je het beste een dergelijke productie maakt. Het blijft toch een klein schermpie vind ik.
  Bedankt voor je meedenken! Je bent er zoals altijd weer vlug bij.
  Maandag zal ik eens vragen naar bevindingen. Marco heeft er bijv. een.

  Antwoord
 3. mf

  Video speelt prima op mijn iPod!
  Vraag is wat je doelstelling is met deze video. De teksten zijn helaas niet te lezen dus ik moet afgaan op hetgeen je verteld. Je zou kunnen overwegen om in te zoomen op de onderdelen van de site die je op dat moment bespreekt. De achtergrondmuziek is te hard. Verder prima screencast!

  Antwoord
 4. Hans Mestrum

  @MF: Je bent er snel bij. Mooi dat hij het doet. Heb je hem via iTunes binnengekregen of gewoon gedownloaded?
  De doelstelling met deze was mensen iets laten zien wat ze zelf niet kunnen zien en gezien je mailtje aan mij is dat bij jou gelukt 😉 Mensen willen graag achter/over het hek kijken en dat was hier de bedoeling. Iets laten zien waar je niet bij kan. Dat inzoomen heb ik ook bedacht vanmiddag tijdens een wandelingetje. In Camtasia zit volgens mij zo’n functie. Betekent dus wel meer werk met editen.
  De achtergrondmuziek is inderdaad veel te hard. Had ik ook gehoord. Ik heb denk ik de ruweversie geconverteerd. Zal dat eens aanpassen.

  Antwoord
 5. mf

  Heb de video via RSS automatisch binnengekregen in iTunes. De enclosure werkt dus ook prima!
  Zal de nieuwe versie van de video vandaag eens bekijken!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This