Select Page

Hoe maak je een weblog?

Dat kan natuurlijk in een paar klikken in de meeste blogtools. Maar wil je gevonden worden, dus je aanmelden bij zoekmachines, een tagcloud maken of een technorati profile, tellertjes installeren of weten wie je RSS feed lezen etc. dan moet je wat meer doen.
Ik beschrijf dat in een weblog die ik voor NewLevel.nl aan het opzetten ben. Kijk daar onder de categorie Werkzaamheden en je hebt een checklist hoe je zoiets doet.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Blogologie

    Hoe maak je een blog?

    Hans Mestrum is een nieuwe weblog aan het bouwen voor NewLevel en houdt ‘live’ een dagboek bij van de vorderingen aan de werkzaamheden. Hij merkt op dat dit meteen kan dienen als handleiding voor mensen die ook een geavanceerde weblog

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This