Hoe maak je een weblog?

Dat kan natuurlijk in een paar klikken in de meeste blogtools. Maar wil je gevonden worden, dus je aanmelden bij zoekmachines, een tagcloud maken of een technorati profile, tellertjes installeren of weten wie je RSS feed lezen etc. dan moet je wat meer doen.
Ik beschrijf dat in een weblog die ik voor NewLevel.nl aan het opzetten ben. Kijk daar onder de categorie Werkzaamheden en je hebt een checklist hoe je zoiets doet.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Blogologie

    Hoe maak je een blog?

    Hans Mestrum is een nieuwe weblog aan het bouwen voor NewLevel en houdt ‘live’ een dagboek bij van de vorderingen aan de werkzaamheden. Hij merkt op dat dit meteen kan dienen als handleiding voor mensen die ook een geavanceerde weblog

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This